Liiklus ohtlikumaks!

Gert D. Hankewitz 12. juuli 2006, 00:00

Tallinn on hakanud viimasel ajal osavalt liiklust korraldama, et teed autojuhile ohtlikumaks muuta ning autoparanduste käivet tõsta. Selleks anti käsk paigaldada keset teed kohustuslikku sõidusuunda näitavad postid.

Märki paneb autojuht tähele heal juhul meeter enne potentsiaalset kokku põrget sellega, mis sunnib autojuhti järsult rooli ühele või teisele poole keerama - kõrval sõitvale autole otsa. Või järsult pidurdama ja laskma endale tagant sisse sõita. Kui Tallinnas pole löökauke, nagu väitis kunagi Tallinna kommunaalameti juht Ain Valdmann, milleks siis postid?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing