EPL: Ravimitootjate endine lobist kandideerib suurhaigla juhatusse

18. juuli 2006, 07:24

Neljapäeval võib selguda Põhja-Eesti regionaalhaigla uus juhatus, kuhu kandideerib 11 inimest, teiste seas ravimitootjate liidu endine tegevjuht Eve Karmo.

Varem ka haigekassa Tallinna osakonda juhtinud Karmo kandideeris eelmisel sügisel kohalikel valimistel Keskerakonna nimekirjas. Keskerakonna nimekirjas kandideeris ka teine Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) juhatusse soovija, sotsiaalministeeriumi ekskantsler Jaan Rüütmann, kes aasta jooksul on edutult kandideerinud Pärnu haigla ja Lääne-Tallinna keskhaigla juhatustesse, kirjutab Eesti Päevaleht.

Erakonnameeste konkurents tuleb terav, sest Rüütmann kandideerib juhatuse liikme kohale, kus praegu töötab tuntud reformierakondlane Toomas Vilosius, kes kandideerib oma kohale tagasi. Karmo kandideerib juhatuses loodavale uuele kohale.

PERHi nõukogu esimees Peeter Laasik (Keskerakond) lootis eile väga, et neljapäeval saab kolm uut juhatuse liiget ära valida. 'Kõik oleneb sellest, kui palju tekib nõukogu liikmetel küsimusi kandidaatide kohta ja kas on vaja neilt täiendavat infot,' ütles Laasik.

PERHi juhatuse praegustel liikmetel Vilosiusel ja Sven Kruupil lõpeb leping septembris. Esimehel Tõnis Allikul ja juhatuse neljandal liikmel Andres Ellamaal lõpevad lepingud alles 2008. aastal. Nõukogu seitsme liikme seas on kolm keskerakondlast.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing