Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Vene transpordiminister kohtub Rüütli ja Ansipiga

Koit Brinkmann 21. juuli 2006, 00:00

Arutluse alla tulevate teemade kohta öeldi ministeeriumist, et päevakorras on Eesti ja Venemaa vahelise raudteelepingu kooskõlastamine, Tartu-Pihkva laevaliini avamine ning koostöö Narva jõele rajatava uue maanteesilla eelprojekteerimise korraldamiseks.

Täna hommikul kohtub Levitin majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis ministri ja ametnikega. Kell 12 toimub samas pressikonverents ning pärast kokkusaamist Rüütliga külastatakse Muuga sadamat. Õhtul kell 17 osalevad ministrid Savisaar ja Levitin ASi Trendgate uue kütuseterminali avamisel Irus.

Laupäeval on minister Levitinil koos delegatsiooniga pärast kokkusaamist Ansipiga kavas külastada Tallinna linnavalitsust, kus tutvutakse ühistranspordi korraldusega.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing