Intel kiirendas tippjuhtkonna muudatustega otsustamisprotsessi

24. juuli 2006, 12:54

Ränikiipide tootja Intel teatas, et tegi tippjuhtkonnas mitmeid muudatusi, millega loodetakse kiirendada otsuste tegemise protsessi.

Kaks staažikat tippjuhti, 26 aastat töötanud ja platvormide kohandamise gruppi juhtinud William Siu ja 25 aastat ettevõtte palgal olnud tarkvara ja lahenduste grupi juht Richard Wirt lähevad pensionile.

„Alates aprillist oleme analüüsinud juhtkonna tegevust ja struktuuri, muuhulgas hindasime senist jagatud kohustustega valdkondade juhtimist,” kommenteeris Inteli president ja tegevjuht Paul Otellini. „Analüüsi tulemusel ellu viidavad muudatused parandavad juhtimist, tagavad oluliste valdkondade arendamise ning lubavad rohkem aega pühendada strateegilistele küsimustele.”

Inteli müügi ja turunduse valdkonda hakkab vedama Sean Maloney (50), kes varem oli üks kahest mobiilsuse grupi juhist. Varem digitaalse kodu gruppi juhtinud Donald MacDonaldist saab turunduse ja brändide üksuse juht Maloney alluvuses.

David Perlmutter (53) jätkab mobiilsuse grupi juhina. Varem müügi ja turunduse grupi ühe juhina töötanud Anand Chandrasekhr asub juhtima äsja loodud Inteli voolusäästlike toodete ja ülimobiilsete arvutite üksust, mille ülevaatajaks määrati Perlmutter.

Enne viimaseid muudatusi Inteli müügi ja turunduse grupi üheks juhiks olnud Eric Kim (51) hakkab edaspidi vastutama digitaalse kodu grupi eest.

William Siu ja Richard Wirt jätkavad koostööd Inteliga aasta lõpuni, et tagada seniste kohustuste sujuv üleandmine. Kuni platvormide kohandamise grupi uue juhi leidmiseni vastutab valdkonna tegevuse eest müügi ja turunduse grupi juht Maloney.

Senine tarkvara ja lahenduste grupi kaasjuht Renee James jätkab pärast Wirti lahkumist valdkonna ainujuhina.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing