Noored naised käisid lapsevankriga poes vargil

24. juuli 2006, 14:33

Falck teatas, et firma turvatöötajad pidasid läinud nädal Tallinnas kinni kaks naist, kes kasutasid lapsevankrit varastatud kauba peitmiseks.

Väikest last vankris lükkav Tatjana sisenes 19. juuli pärastlõunal koos nimekaimust sõbrannaga ühte Tallinna kaubanduskeskusse. Müügisaalis ladusid naised ostukärusse suure hulga erinevat kaupa. Riieteosakonna riiulite vahel tõstsid naised kauba ümber lapsevankrisse.

Seejärel võttis lapsevankri lükkamise üle sõbranna ja läbis kassaliini kauba eest maksmata. Falcki turvatöötajad pidasid naised kinni ja turvakontrollis tuli lapsevankrist välja ligi 90 eri nimetust kaupa, kogusummas 5 280 krooni. Varastatud kauba hulgas oli näiteks voodipesu, kodukeemiat, ehteid, aluspesu, võtmehoidjaid, hügieenitarbeid, suupill, küpsetuskotte, mähkmeid ja jääkuubikuid.

Falcki turvatöötajad andsid Tatjanad üle politseile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing