Sotsiaalministeerium avas digitaalse terviseloo infotelefoni

24. juuli 2006, 11:29

Täna avatud infotelefonilt 694 3943 saab teavet e-tervise teenustega seonduva kohta, teatas sotsiaalministeerium.

Infotelefonil saab küsida e-tervise seaduseelnõu valmimise ajaplaani ja kavandatavate andmekasutuse reeglite ning digitaalse terviseloo, digipiltide, digiregistratuuri ja digiretsepti projektide kohta.

Sotsiaalministeerium tahab välja arendada neli üleriigilist e-tervise teenust: digitaalne terviselugu, e-retsept, digiregistratuur ja digipilt. Teenuste loomist rahastatakse Euroopa Liidu Struktuurifondidest 36 miljoni krooni ulatuses.

Digitaalse terviseloo abil saab arst kiiremini patsiendi kohta käivat infot. Digilugu peaks toimima hakkama 2008. aasta lõpus, kuid teised projektid käivituvad varem ja liidetakse terviseloo süsteemiga. Esimene digiretsept on kavas väljastada 2007. aastal.

Infotelefon on avatud tööpäeviti kl 9.00-17.00, väljaspool infotelefoni tööaega saavad inimesed saata oma küsimused meiliaadressile etervis@e-tervis.ee.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing