Pole mehi, pole lapsi

Kertu Ruus 26. juuli 2006, 00:00

Kuna lapsi on juurde vaja, siis pakub ühiskond eri valemeid, mis võiks panna naisi rohkem sünnitama. Eelmise nädala Ekspressis käis SEB Ühispanga Elukindlustuse juhataja Indrek Holst - ilmselt küll provokatsiooni vaimus - välja idee maksta vastavalt laste arvule pensioni. Et siis jälle üks motivaator või nii.

Ma ütlen teile, miks toredad, targad ja kenad naised vanuses 20+ ja 30+ tegelikult lapsi ei saa. Neil ei ole neid kellegagi saada. Kõik mehed on juba a) ära võetud; b) neil on midagi tõsist viga. Nii lihtne see ongi. Siia rubriiki kuulub ka teema "miks eestlannad välismaalastele lähevad". Sellepärast lähevadki, pagan võtaks. Ma ei tea, kuidas saaks ühiskond motiveerida normaalsete meeste arvu suurenemist. Aga kes selle valemi välja mõtleks, aitaks küll iibeprobleemile lahendamisele kõvasti kaasa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:09
Otsi:

Ava täpsem otsing