Arco Vara laieneb Bulgaariasse

01. august 2006, 12:29

Baltikumi suurim kinnisvaragrupp Arco Vara avab Sofias kontori, teatas ettevõte.

27. juunil 2006 kanti Sofias Bulgaarias äriregistrisse Arco Vara Gruppi kuuluv uus ettevõte Arco Imoti EOOD, ettevõte hakkab tegutsema Arco Real Estate rahvusvahelise kaubamärgi all. Arco Imoti on maaklerfirma, mis pakub vahendust, projektimüüki, kinnisvarahindamist ja konsultatsioone.

Arco Vara pikaaegse eduka maakleri ja nüüd Arco Real Estate Bulgaria juhataja Rauni Tillisoo sõnul on Bulgaaria turg väga huvitav ning edaspidi plaanitakse kindlasti liikumist ka teistesse suurematesse Bulgaaria linnadesse. “Meie peamine eesmärk selleks aastaks on Arco Real Estate teeninduskultuuri integreerumine ja teenuste pakkumise edukas alustamine Sofias. Seejärel tahame Bulgaarias laieneda,' ütles Tillisoo.

Arco Real Estate Sofias alustab klassikalise vahendusteenuse pakkumisega. “Esimesel aastal keskendume Sofia arendusprojektide projektimüügile ning äriprojektide vahendamisele. Edaspidi oleme huvitatud ka arendusprojektide käivitamisest,” ütles Tillisoo.

Täna töötab Arco Real Estate Bulgaaria büroos viis inimest, augusti alguses lisandub veel neli töötajat. “Tahame kohe asuda realiseerima Eestis, Lätis, Leedus ja Ukrainas omandatud kogemusi,” ütles Tillisoo.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing