Eesti Energia juhi kohale kandideerijail kukub täna kell

01. august 2006, 14:49

1. detsembril Eesti Energia juhatuse esimeheks saada soovijad peavad täna õhtuks konkursikomisjonile esitama oma nägemuse Eesti energeetika tulevikust.

Kes konkreetselt praeguse juhatuse esimehe Sandor Liive kõrval kandideerivad, ei ole teada, teada on vaid, et kandidaatide read hõrenesid ootamatult eelmise nädala teisipäeva varahommikul Jõhvi-Tartu maanteel toimunud liiklusõnnetuses.

Eesti Energia nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa ütles, et nõukogu leppis kokku, et nimesid ei avaldata. Sama kinnitas ka nõukogu liige Janno Reiljan, öeldes, et see on rohkem kandideerijate kaitseks. 'Kui keegi võidab, siis teised on nagu kaotajad, meil ei ole veel harjutud sellega, et keegi kaotab, just selle pärast,' selgitas Reiljan.

Eesti Energia nõukogu koguneb visiooniarutelule järgmisel teisipäeval.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing