Nädala anekdoot

Vello Tafenau 11. august 2006, 00:00

Kolm talunikku võidavad igaüks loteriiga kolm miljonit krooni. Esimene mõtleb: "Talupidamisega on nüüd küll tegeldud, tulu see ei too. Parem müün talu maha ja ostan linna korteri, küllap elan kuidagi ära." Teine arvab: "Müün talu maha, ostan maa-asulasse korteri, ehk saadan oma päevad kuidagi seal mööda." Kolmas aga on endas kindel: "Pean talu seni, kuni ka see kolm miljonit on talusse maetud."

* * *

Ameeriklane, venelane ja eestlane saavad igaüks auhinnaks elevandi. Ameeriklane mõtleb, kuidas võiks elevandiga raha teenida. Venelane mõtleb, kui imeliselt palju liha: panen külmkappi, saab pikka aega süüa. Eestlane arutleb, et ei tea, mida see elevant küll mõtleb, mis ma temaga teha kavatsen.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing