Põllumajandusminister tahab maaülikooli krunti parteikaaslastele müüa

ÄP 15. august 2006, 00:00

Maaülikool müüb enampakkumisel seitse väikeelamukrunti Tartu servas. Kaheksas ja suurim, 18 030ruutmeetrine krunt, on määratud tootmishoonete maaks ja läheks valitsuse korralduse eelnõu kohaselt müüki turuhinnaga. Eesti Maaülikooli teeb mõtlikuks, et enamasti jääb ekspertide nimetatud turuhind märkimisväärselt alla enampakkumisel saadud hinnale.

Veel paar aastat tagasi toodeti seal, Rõõmu tee ääres asuvas agrobiokeskuses loomadele vaktsiine ja teisi ravimpreparaate. Tootmine seiskus, kui sotsiaalministeerium keeldus kahe aasta eest tegevusluba väljastamast, sest ruumid ei vastanud enam nõuetele.

Just see põhjus sundis ASi Tartu Agro juhataja Aavo Mölderi sõnutsi looma osaühingut Eesti Agrobiokeskus veterinaarravimite tootmise taaskäivitamiseks. Mölder on põllumajandusministri erakonnakaaslane ja rahvaliitlasi on leida ka enamiku osanikettevõtete juhtkonnas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing