Eesti terrorismivastase võitluse põhialused said paika

17. august 2006, 11:30

Valitsus kinnitas terrorismivastase võitluse põhialused ja tegevuskava, millega fikseeritakse Eesti terrorismivastase võitluse poliitika.

Dokumentide väljatöötamise vajadus tulenes vastava poliitikadokumendi puudumisest ning Euroopa Liidu hindamisraporti soovitusest. Seni on terrorismi ohu olemust ja selle vastast võitlust kirjeldatud julgeolekupoliitika alustes, kuid teema nõuab põhjalikumat lahtikirjutamist.

Põhialuseid ja tegevuskava on koostanud terrorismivastase võitluse nõukogu, mida juhib siseministeerium ja kuhu on kaasatud kaitseministeeriumi, justiitsministeeriumi, välisministeeriumi, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi, kaitsepolitseiameti, teabeameti, KKP rahapesu andmebüroo, kaitseväe luurepataljoni esindajad ja riigikantselei koordinatsioonidirektor.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing