Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Veskimägi: laseme Kõutsil vana ameti lõpetada, siis vaatame, kelleks ta parteis saab

Gert D. Hankewitz 24. august 2006, 16:17

Isamaaliidu ja Res Publica liidu esimees Taavi Veskimägi avaldas Tarmo Kõutsi liitumise üle heameelt, kuid ei osanud öelda, mis rolli ta parteis mängima hakkab.

'Mina ja Tõnis Lukas tegime Tarmo Kõutsile ettepaneku meiega liituda, kuna need väärtused, mida ta on endas kandnud, lähevad kokku nende väärtustega, mida meie endas näeme,' sõnas Veskimägi, kes lisas, et kaitseväe juhataja kohalt tuleb Kõuts ikkagi omal soovil ära.

Küsimusele, milline näeb ette Kõutsi tulevik parteis ning kes temast seal saada võiks, vastas Veskimägi, et tegemist on inimesega, kes sobiks Eesti Vabariigis täima mis iganes ametikohta. 'Täna on ta kaitseväe juhataja ja tema tegevus kaitseväe juhatajana on olnud kaitseväe arendamisel üks Eesti edulugusid. Arvan, et laseme Tarmo Kõutsil selle ameti soliidselt lõpetada ja kui ta on Riigikogu poolt vabastatud ja ta on tulnud poliitikasse, siis on õige aeg arutada selle üle.'

Kas Kõutsist võiks saada ka partei esimees? 'Sellest pole vaja veel rääkida.'

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing