Eesti soovib korraldada WHO 2008. aasta ministrite konverentsi

Airi Ilisson 25. august 2006, 11:17

Peaminister Andrus Ansip saadab WHO Euroopa regiooni regionaaldirektorile kirja ettepanekuga teha Euroopa ministrite konverents Tallinnas, otsustas kabinet.

WHO Euroopa regioon on teinud ettepaneku, et 2008. aastal toimub ministrite konverents tervisesüsteemide teemal. Tegemist on väga olulise teemaga, mille osas avaldati ka 2000. aasta Maailma Tervise Raport, teatas sotsiaalministeerium. See on hetkel WHO Euroopa regioonile kõige kriitilisem teema, kuna see on vundamendiks kogu WHO ja riikide endi tegevusele.

Eile toetas valitsuskabinet Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) Euroopa regiooni 2008. aasta ministrite konverentsi korraldamist Eestis.

WHO Euroopa regiooni kuulub koos Eestiga 52 riiki. Ministrite konverents on alati pühendatud ühele aktuaalsele tervise valdkonna teemale. Konverentsi kõige olulisemaks väljundiks on ministrite poolt allakirjutatav deklaratsioon, mida hiljem tuntakse laiemalt toimumiskoha nime järgi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing