Töötukassa valis nõukogu esimeheks Tarmo Kriisi

30. august 2006, 14:06

Eesti Töötukassa nõukogu valis täna ühehäälselt nõukogu uueks esimeheks Eesti Tööandjate Keskliidu (ETTK) juhataja Tarmo Kriisi.

Eesti Töötukassa teatel on nõukogu esimees igal aastal vahetunud vastavalt osapoolte kokkuleppele. Töötukassa nõukogu esimene esimees oli ametiühingute esindaja Raivo Paavo. Järgmisena juhtis nõukogu tööandjate esindaja Riivo Sinijärv ning seejärel valitsuse esindaja Marko Pomerants.

Alates 25. augustist 2005 juhtis töötukassa nõukogu Eesti Ametiühingute Keskliidu (EAKL) esimees Harri Taliga. Tarmo Kriisi volitused nõukogu esimehena kehtivad kuni 24. augustini 2007.

Eesti Töötukassa kõrgeim juhtimisorgan on kuueliikmeline nõukogu. Vastavalt töötuskindlustuse seadusele nimetab kaks nõukogu liiget valitsus. EAKL ja Teenistujate Ametiliitude Organisatsioon (TALO) nimetavad kumbki ühe nõukogu liikme ning ETTK kaks nõukogu liiget.

23. augustil 2006 vahetus TALO esindaja töötukassa nõukogus. TALO kutsus volituste tähtaja lõppemise tõttu tagasi Henn Vallimäe, kes oli töötukassa nõukogu liige viis aastat. Uueks nõukogu liikmeks sai TALO Eesti Tolliametnike Ametiühingu juhatuse esimees ja TALO juhatuse liige Mall Kolju.

Eesti Töötukassa nõukogu liikmed saavad nõukogus osaletud aja eest tasu valitsuse kehtestatud tunnipalga alammääras. 2006. aastal on tunnipalga alammäär 17 krooni ja 80 senti.

Töötukassa tegevjuhtimise eest vastutab kolmeliikmeline juhatus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing