Nädala päike

ÄP 01. september 2006, 00:00

Kindlasti sooviti oma käega katsuda Soome arhitekti Pekka Vapaavuori suurtööd, Kumu. Aga miks mitte ühendada meeldiv kasulikuga ja törts tööjuttu puhuda. Näiteks Eesti edukast maksusüsteemist, mis võiks jääda sama kindlaks kui Lasnamäe veerule ehitatud Kumu.

Soome lahe alune kaabel jääks väikse kasuteguriga, kui selle kaudu elektrit välja müüa ei saaks. Parim ongi müüa otse börsil (Nord Pool), omades maaklerfirmat (Solidus). Eesti Energial oleks ju üht-teist veelgi müüa (saastekvoodid).

Järgmiselt (sellelt) kvartalilt oodatakse juba tõusu üle 10 000 krooni. Visalt levib arvamus, et palgatõusult võidavad ainult rikkad. Aga ka alampalk võib tõusta üle 4000 krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing