Show Deluxe

Lennart Beat 01. september 2006, 00:00

Kontseptsioonalbum (duubel!) muusikalise suunaga kahe ilmasõja vahele? Süütu "Genie In a Bottle'iga" saavutatu kahvatus "Dirrty" pahelisusega ja läbimurdeks täiskasvanute meelelahutusse nii kavandatud oligi.

Aga kellele järsk pööre Mart Sanderi territooriumile? Ülimaitseka tulemuse järgi veel laiemale publikule. 2006 on Aguilera Las Vegase aasta ja meil on õnne selle tunnistajaks olla. Esimeses vaatuses näitavad mustad ässad, kuidas džäss, disko, hiphop jpm innovatiivselt lugude põhjadeks segada, sinna kaasaegne valge vokaalkultuur sobitada ning popi piiridesse jääda. Teine osa on Linda Perry ("Beautifuli" looja) traditsioonilisemate võtete päralt ja oleks ka iseseisva väljaandena tõsiseltvõetav CD. Orkestrisalvestuste tase teeks iga kolleegi kadedaks. Suurim au jääb siiski Christinale, kel on absoluutselt kõik popikuninganna tiitliks. "Back To Basics" on võimas plaat tema enda pärast. Produtsendid palkas Christina ise, mitte vastupidi. Ta on kõigi palade kaasautor ja nende nõrgad kohadki on avameelselt isiklikku laadi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing