Trennile kulub alla nelja tunni nädalas

01. september 2006, 00:00

Müüt: Mida kauem treenite, seda parem.

Fakt: Liiga palju trenni korraga pärsib tulemust.

Treeningud, mida mina soovitan, on lühikesed, intensiivsed ja väga efektiivsed. Need stimuleerivad lihaseid ja põletavad rasva. Ja neile kulub aega alla nelja tunni nädalas. Kuigi enamik inimesi arvab vastupidist, ei ole pikaajalised treeningud paremad.

Liiga pikad treeningud pole rasked mitte ainult kehale, vaid kurnavad ka mõistust. Lühikesed intensiivsed treeningperioodid annavad muljetavaldavaid füüsilisi tulemusi, samal ajal mõistus puhkab, stress kaob ja me saame keskenduda päevaks püstitatud eesmärkide saavutamisele.

Treeninguga, nagu paljude teiste asjadegagi, ei ole nii lihtne, et "mida rohkem sa annad, seda rohkem saad tagasi". Oma kehast maksimumi pigistades jõuate lõpuks piirini, mida ületades hakkab keha teie vastu töötama.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing