Maþeikiu Naftat varustanud naftajuhet enne aasta lõppu parandama ei hakata

Tarvo Vaarmets 04. september 2006, 00:00

Seetõttu on Leedu rafineerimistehas sunnitud toornaftat transportima merd mööda. Samas ütles Maþeikiu Nafta esindaja Giedrius Karosas Leedu ajalehele Lietuvos Þinios, et ettevõte suudab ka praegu täisvõimsusel raskusteta töötada.

"Naftajuhtme parandusplaan näeb ette 10 diagnostikavahendi kasutamist, neist viimasega jõutakse lõpule 30. jaanuaril. Siiski ei tähenda see, et parandustöid ei võiks alustada varasemal kuupäeval," sõnas Venemaa keskkonnaministeeriumi keskkonnakaitse osakonna ametnik.

Nõndanimetatud naftajuhtme ülevaatusprogramm sisaldab ka keerulist korrosioonimõju uuringut mõnedes juhtmelõikudes, keevisühenduste analüüsi ja vedelikupidavuse diagnostikat.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing