Jee jääb

Lennart Beat 08. september 2006, 00:00

"Idlewild" on film-muusikal tegevusega 30ndate keeluaegses Ameerikas.

Kirjutas/lavastas "OutKasti" kauaaegne videodelavastaja Bryan Barber, kelle triumfiks oli muidugi "Hey Ya"!

Algideed on siiski hip-hop'i veidraimalt duolt, kes töötavad eraldi, kuid avaldavad ühiselt. "Speakerboxxx/The Love Below'st" on möödas 3 aastat ja Gnarls Barkley ongi juba nagu uus Andre ning Big Boi. Kas vana nali veel töötab?

Kohati. Vodevilli ja räpi segu võib reedel hea meelelahutus olla, aga nädala alguses kohatu.

Seikluslikkust ja värve nad loomulikult kokku pole hoidnud ning enesepiiramist ei tunnista. Niiviisi ühtlases tükis on seda kõike raske vastu võtta. Stabiilne ideederünnak, aga väljapaistvate saavutusteta. Liikuvate piltidega koos oleks hinne võib-olla teine, kuid albumina on "Idlewild" tasemel, kus "OutKast" juba olnud on.

Aasta parimad plaadid jõuavad meieni loodetavasti lähima kahe kuu jooksul.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:41
Otsi:

Ava täpsem otsing