Merit Lõokene kogub lõhnu

Liina Raudik 13. september 2006, 00:00

Merit naerab, et tualettlaud tema kodus hakkab juba tasapisi poe lõhnariiulit meenutama. Praegu on seal 15 erinevat pudelit. "Aga ega ma ei anna pead, et osa nendest pole juba lootusetult vanaks läinud," lisab ta.

"Tuttavad on mu kirest haisu ninna saanud ja lõhnasid kingitakse nii sünnipäevadeks kui jõuludeks," räägib Merit. "Tavaliselt kingitakse tagasihoidlikke lõhnu, mis ei ole väga pealetükkivad ja neid saab ikka kanda." Praegused Meriti lemmiklõhnad on Cacharel Promesse, Calvin Klein Euphoria ja Kenzo Flower.

Lõhna valik päevaks sõltub Meritil suuresti tujust. Päris iga päev ta siiski erinevat lõhna ei kanna.

Kreemid valib Merit enamasti lõhnaõlidega samast sarjast. Praegu kasutab ta peamiselt Promesse'i kehakreemi koos selle sarja lõhnaõliga. Selleks, et kreemid paremini imenduksid, segab Merit neid niisutavate õlidega.

Koos kreemitamise ja juuste sättimisega kulub Meritil enda eest hoolitsemise peale iga päev umbes pool tundi. Igapäevane make-up tähendab Meriti jaoks vaid silmade värvimist. Selleks kasutab naine praegu L'Oréali Intensifique ripsmetuðði ja Lumene silmapliiatsit. Talvel lisandub neile ka jumestuskreem, milleks on praegu kapis olemas Max Factori kreem Seamless. Pidulikuma sündmuse puhul ja õhtul välja minnes värvib Merit ka huuli, praegusel ajal L'Oréal Invincible huulepliiatsi ja sama sarja huulepulgaga.

Suurt tähelepanu pöörab Merit juustele. Juuksuris käimine on lisaks küünte hooldusele üks aeganõudvamaid igakuiseid protseduure. Juuksuris käik sisaldab nii juukselõikust kui ka blondeerimist. Juukseid hooldab Merit spetsiaalsete salongitoodetega. Juba pikemat aega kasutab ta L'Oréal Professionell Experti sarja ðampooni ja palsamit.

Samas on asju, mille järele Merit vajadust ei tunne. Ta pole kunagi käinud massaaþis ning kosmeetikul on lasknud näohooldust teha vaid paar korda. Solaarium ei kuulu küll tema lemmikute hulka, kuid talviti peab Merit selle kasutamist möödapääsmatuks.

Meritil on aegade jooksul kujunenud välja oma lemmiktooted ning uusi asju ta eriti proovida ei tahagi. Enne uue ilutoote ostmist küsib Merit alati poest testri ja proovib oma naha peal järele, mis tundub hea ja mis mitte. Sellegipoolest selgub enamasti, et järeleproovitud vana oli ikkagi parem. Näiteks oma Lumene silmapliiatsile on naine truu juba pikemat aega.

Oma kreemid ja meigivahendid ostab Merit peamiselt Tallinna Kaubamajast, kuna seal on suur valik.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:19
Otsi:

Ava täpsem otsing