TTP-le tõi edu kortermajade kloonimine

Anne Oja 13. september 2006, 00:00

Eelmisel aastal müüs seni avalikkuse ees madalat joont hoidnud TTP kortereid esimestesse kloonmajadesse Padriku teel. Aasta jooksul sõlmiti 190 müügi- ja asjaõiguslepingut. Kahe aasta lõikes ulatub majade müügikäive 382 miljoni kroonini.

Elamurajooni tarbeks ehitatud gaasikatlamajas hakkas TTP mullu ka soojust tootma ja müüma. See tähendab ettevõttele kindlat sissetulekut paljudeks aastateks. "Täisvõimsuse saavutab tootmine 2008. aasta kevadel," lisab majandusaasta aruanne.

TTP juhataja ning kaasomanik Peeter Puusepp kommenteeris eile: "Kui igaühel oleks tossanud oma gaasikatlamaja, poleks see olnud mõeldav. Kui saame 10-12 aastaga oma raha tagasi, siis on hea." Enne tasuvusaja lõppu TTP-l gaasikatlamaja müüa kavas pole, lisas Puusepp.

Lisaks Padriku tee korterelamutele ehitas TTP mullu maju ka Randvere tee ja Mähe tee vahelisel alal. Tervesse TTP elurajooni kerkib mõne aastaga 57 kortermaja kokku 650 korteriga. Valmis sai uus ja uhke büroohoone samas kandis. Seejuures tundub üllatavana, et uude kontorisse kolis TTP Kalamajas asuvast Kalma sauna hoonest, kus saunateenuse osutamist jätkab firma siiani. Puusepa sõnul sai TTP sauna kaasavarana, kui ühines TTP Pesukaruga. Sauna peetakse edasi rohkem nostalgiast.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing