Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Haabersti linnaosavalitsuses toimunud tulistamises kahtlustatav võeti vahi alla

13. september 2006, 12:08

Harju maakohus vahistas täna 74aastase Vladimiri, keda kahtlustatakse kahe Haabersti linnaosa valitsuses ametniku tulistamises, teatas prokuratuur.

11. septembri õhtul tulistas tapmiskatses kahtlustatav Vladimir vastuvõtu ajal Haabersti linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonna juhatajat pea ja keha piirkonda. Naine toimetati üliraskes seisundis haiglasse. Tulistajat asusid jälitama linnaosavalitsuse teised ametnikud, kes pidasid mehe Õismäel Nurmenuku bussipeatuse juures kinni. Kinnipidamise käigus tulistas Vladimir ka tema põgenemist takistama asunud linnaosavanema asetäitjat, kes sai haavata jala piirkonda.

Kriminaalmenetlust juhtiva vanemprokuröri Endla Ülviste sõnul väitis tapmiskatses kahtlustatav Vladimir esialgsetes ütlustes, et tulistas sotsiaalhoolekande osakonna juhatajat, kuna temale kuulunud korteriga seotud probleemile ei leitud piisavalt kiiresti talle sobival moel lahendust. Juhtunu asjaolude selgitamist jätkatakse.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing