Valitsus kinnitas haridus- ja teadusministeeriumi kantsleriks Sirje Jõgiste

14. september 2006, 14:06

Valitsus võttis vastu korralduse, millega nimetas haridus- ja teadusministeeriumi kantsleriks Sirje Jõgiste, kes asub ametisse homsest.

Sirje Jõgiste on lõpetanud Tallinna Pedagoogikaülikooli koolieelse pedagoogika ja psühholoogia erialal. Ta on töötanud õpetajana Pärnjõe põhikoolis ja Tahkuranna algkoolis, olnud Tahkuranna valla vallavanem ja abivallavanem. Alates 2001. aastast on Jõgiste töötanud haridus- ja teadusministeeriumi koolivõrgu büroo Lääne-Eesti piirkonna peadirektorina.

Sirje Jõgiste kuupalgamäär on korralduse kohaselt 12 500 krooni. Sellele lisandub lisatasu teenistusaastate eest vastavalt teenistusstaažile. Jõgiste avaliku teenistuse staaž praeguse seisuga on 8 aastat, 8 kuud ja 8 päeva.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing