KIA näitab Pariisis pro_cee'di

Ardo Kalda 22. september 2006, 00:00

Kia Motors on avaldanud esimesed pildid oma uusimast ideeautost, mille esmaesitlus peaks toimuma sel kuul Pariisi autonäitusel. Stiilne auto nimega pro_cee'd põhineb peatselt turulejõudva kolme uksega tuliuue "sportliku luukpära" versiooni Kia cee'd C-klassi mudelil. Sama mudeli viieukselise luukpäraga pereauto esmaesitlus toimub Pariisis.

"Pärast seda, kui tutvustasime cee'di esialgset ideeautot Genfi autonäitusel selle aasta algupoolel, oli meie eesmärgiks pro_cee'di projekteerimisel luua nii-öelda kiusatus - täiesti uus Kia cee'd "sportlik luukpära", millest saab alates 2007. aasta detsembrist Kia cee'd seeria kolmas mudel," selgitas Gregory Guillaume, Kia Euroopa projekteerimiskeskuse peakonstruktor.

Nagu viieukseline cee'd, mille esmaesitlus toimub Pariisis, on ka uus cee'd, "sportlik luukpära", läbinisti Euroopa toode, Euroopas projekteeritud ja Euroopas valmistatud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing