TAK ostab 65 uut bussi

26. september 2006, 11:16

Tallinna Autobussikoondis soovib pangalaenu abil
liisida 65 uut bussi ja senised kapitalirendilepingud refinantseerida, Tallinna
linnavalitsus plaanib selle homme heaks kiita.

Põhjamaade Investeerimispangale antava toetuskirjaga kinnitab linnavalitsus tahet ühistransporti arendada. Samuti kinnitab linn pangale, et ei kavatse müüa ega võõranda osalust Autobussikoondises ja selle äritegevuses.

Vastavalt Tallinna Autobussikoondise ASi nõukogu 6. septembri 2006 otsusele emiteeritakse võlakirjad mahus 27 miljonit eurot tähtajaga 14 aastat, eesmärgiga refinantseerida senised kapitalirendilepingud ja finantseerida 65 uue bussi soetamist. Võlakirjaemissiooni korraldajaks on Põhjamaade Investeerimispank.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. September 2006, 11:16
Otsi:

Ava täpsem otsing