TOPi võitmise saladus - kolme inimesega 48 mln kr käivet

26. september 2006, 12:57

Äripäeva autotranspordifirmade TOPi võitnud
transpordifirmas Lextrans OÜ töötab kõigest kolm inimest, kuid ettevõtte mullune
käive küündis üle 48 miljoni krooni.

"Osta võimalikult palju teenuseid alltöövõtjatelt sisse ja keskenduda ise põhitegevusele," iseloomustas Lextransi tegevjuht ja omanik Sven Aria edu töönud töövõtteid. "Anum, mille peale on kirjutatud „autojuht”, on Eestis tühi."

Aastaga oma käibe enam kui kahekordistanud Lextrans toimetab Soomest Venemaale sõiduautosid, partner ollakse Daimler-Chrysler grupile, kelle autode ainuvedajaks Soomest Venemaale ollakse. Hetkel pakutakse kõige rohkem teenust Ford Motor Companyle, kelle autosid Paldiski sadamast Venemaale viiakse.

Hetkel opereerib firma 200 autojuhiga, kellest vaid 25 on eestlased, ülejäänud on Venemaa kodanikud. Hetkel ollakse Eestis suurim treilervedaja, kuid aasta lõpuks ihatakse hoida turuliidripositsioone ka Venemaal.

Lähemalt homme ilmuvas Logistika kuukirjas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. September 2006, 13:40
Otsi:

Ava täpsem otsing