Harjumaa 25 km uusi asfaltkatteid ja viis ringristmikku läksid maksma 160 miljonit

27. september 2006, 14:22

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Edgar
Savisaar avas Saku ja Kohila vallas uued teelõigud, mis läksid maksma
160 miljonit krooni.

„Viis ringristmikku, 25 kilomeetrit uusi asfaltkatteid, sellele lisaks ristmike- ja tänavavalgustus,” ütles Savisaar Saku keskuse ringristmiku juures peetud kõnes. Ministri sõnul on vastvalminud teelõikudel auto- ja jalgrattateed liiklusohutuse huvides omavahel eraldatud 16 km ulatuses.

Harju maakonnas remonditi Tallinna–Saku–Laagri maantee lõigul Tammemäe–Saku–Jälgimäe–Tänassilma kokku 9,2 km ulatuses ja Saku–Tõdva maantee Saku–Kasemetsa lõigul 3,4 km ulatuses. Tõdva–Hageri maanteel remonditi 5,8 km pikkune Kiisa–Roobuka–Aespa lõik ja Kasemetsa–Kiisa maantee kogupikkuses 2,8 km. Tallinna–Rapla–Türi ehk nn. Viljandi maanteel kuulus remondiprojekti hulka Rapla maakonnas asuv 3,9 km pikkune Traksi–Kohila teelõik. Kokku remonditi kahes maakonnas üle 25 km asfaltteid.

Tööde käigus vahetati välja teekatte konstruktsioonid ja osaliselt ka muldkeha. Remonditööde peatöövõtja oli Tallinna–Saku–Laagri ja Saku–Tõdva maanteedel AS Teede REV-2 ja ülejäänud lõikudel AS Aspi. Projekti autor on Reaalprojekt OÜ.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. September 2006, 14:22
Otsi:

Ava täpsem otsing