Sven Sester: poliitikud unustavad poliitiku rolli

28. september 2006, 17:50

Riigi majanduskomisjoni aseesimehe Sven
Sesteri sõnul kipub mõnel valitsusliikmel meelest minema poliitiku roll.

" Poliitiku roll on teha poliitikat, sõnastada Eesti arengu seisukohast olulistele probleemidele lahendusi," täpsustab Sester.

"Usun, et meedia on päris põhjalikult kajastanud nii erakondade all olnud sihtasutusi ja äriühinguid kui ka eraisikute rahalisi toetusi, kus toetuse summa on ligilähedane või ületab toetaja aastasissetulekut," kommenteeris Sester erakondade ebaselget rahastamisskeemi.

"Parteikassasse toimetatakse 999 või 1000 krooniseid toetuseid, mida tehakse igapäevaselt, nii et kogusumma ulatub juba sadatesse tuhandetesse. Piiri peal on kõndinud kindlasti kõik erakonnad, kuna paindlikud piirid ahvatlevad katsetama," lisas Sester. "Seadusandja peaks selles valdkonnas andma ette väga selged raamid."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2006, 17:50
Otsi:

Ava täpsem otsing