Kiviõli volikogu opositsioon umbusaldab volikogu esimeest

29. september 2006, 16:25

Üle-eelmisel volikogu istungil Kiviõli
linnapea umbusaldamise algatanud opositsioon esitas eile uue umbusaldusavalduse,
sel korral volikogu esimehele Hille Ilvesele, kirjutab Põhjarannik.

Ilvest süüdistatakse suutmatuses linna soojusmajandusega seotud probleeme lahendada.

Hille Ilvese umbusaldusavaldusele kirjutasid alla kuus volikogu liiget. Lisaks opositsioonile liitus avaldusega ka Kiviõli Keemiatööstuse baasil loodud valimisliit Muutuste Tuuled, kes andis kuuest allkirjast kolm.

"Oleme seisukohal, et volikogu esimees ei saa volikogu juhtimisega hakkama. Teine, olulisemgi põhjus on see, et linna soojusmajandusega seotud probleemid on senimaani lahendamata," ütles umbusaldusavaldusele alla kirjutanud Inno Naur.

"Varsti on lumi maas, aga meil pole ikka veel vajalikku kokkulepet," ütles Naur Eesti Päevalehele. Nauri sõnul tuleb välja hõisatud 350-kroonise megavatt-tunni hinna pärast vaeva näha, vastasel juhul tuleb linna soojusettevõttel maksta kinni hinnavahe, mis ulatub miljonitesse kroonidesse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. September 2006, 16:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing