Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Merko Ehitusele tõi Hansabanka ülemaailmse tunnustuse

02. oktoober 2006, 12:40

Rahvusvaheline kinnisvaraföderatsioon
FIABCI kuulutas Riiga rajatud Hansabanka peahoone oma iga-aastase
kinnisvarapreemia võitjaks äri- ja tööstuspindade kategoorias, teatas
ettevõte.

Varem on sama tunnustuse pälvinud näiteks Petronas Twin Towers Malaisias ja Prudential Tower Singapuris.

Tegemist on esimese korraga, mil FIABCI preemia jõuab Balti riikidesse ning kolmanda korraga, mil FIABCI preemia on pälvinud mõni objekt Põhjamaades (kahel korral on auhinnatud kahte Telenori objekti Norras).

Merko Ehituse nõukogu esimehe Toomas Annuse sõnul on tegemist tõsise tunnustusega Merko Ehituse senisele tegevusele. “Edu võtmeks võib pidada Merko Ehituse poolt Anti Maksoni ja SIA Merksi poolt Vineta Verika juhitud meeskonna professionaalset tegevust ning head koostööd tellija ning arhitektiga ühise eesmärgi nimel. Ainult koostöös on võimalik sellise tunnustuseni jõuda,” ütles Annus.

Kokku annab maailma laiapõhjalisim kinnisvaraga tegelevaid organisatsioone koondav föderatsioon FIABCI (Federation Internationale des Administrateurs de Biens et de Conseil Immobiliers) sel aastal välja auhinnad seitsmes kategoorias. Objekte hindas rahvusvaheline kinnisvaraekspertidest koosnev žürii.

FIABCI Prix d'Excellence statuudi kohaselt määratakse auhind projektile, mis demonstreerib väljapaistvaid tulemusi kõigis aspektides, mis kinnisvaraarendust puudutavad. Auhinnatud objektid kehastavad FIABCI ideaali ühiskonnale optimaalseimatest lahendustest kinnisvara alal. Statuut toob esile, et hindamisel ei keskenduta eraldi esteetilisusele, suurusele või funktsionaalsusele, vaid hinnatakase objekti tervikuna.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2006, 14:30
Otsi:

Ava täpsem otsing