Rae vald tahab ehitada vormel F3 raja ja suusatunneli

Kaisa Tahlfeld 04. oktoober 2006, 00:00

"Sellel suvel algatati vormel F3 raja detailplaneering. Asi on hetkel on ideede tasandil ja n-ö paberil, kuid mõtted liiguvad," ütles Rae vallavanem Raivo Uukivi.

Vallavanema sõnul võiks detailplaneering valmis saada aasta jooksul, kuid tööde algus sõltub tema sõnul ka rahast. "Hetkel käivad läbirääkimised võimalike partneritega, kelle nimesid avalikustada on hetkel veel vara. Loodame ka linnalt toetust saada," märkis vallavanem.

Algselt plaaniti vormel F3 rada rajada Viimsi valda, kuid see projekt jäi katki.

Rae vald planeerib vormeliraja teha Tartu maantee äärde. "Plaanime sinna lisaks ehitada ka suusatunneli, nagu on meie naabril Soomel. Siis saab aasta läbi suusatada ega pea palvetama ja head suusailma ootama," täpsustas vallavanem.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:18
Otsi:

Ava täpsem otsing