Sügis tõi Ordile sülearvutimüügis rekordi

Enn Heinsoo 05. oktoober 2006, 00:00

Septembrikuu müüginumbreid mõjutanud koolialgus tõi Ordile sülearvutimüügi rekordi.

Rekordina 1202 sülearvutit müünud ASi Ordi lauaarvutimüük jäi siiski tagasihoidlikuks ning üldist suurt rekordit ei tulnud. Kogumüüginumber jäi eelmise aasta tulemusele isegi alla. Ordi kommertsjuhi Jaan Pika sõnul piiras lauaarvutite müüki emaplaatide ja odavate protsessorite nappus. "Sülearvutitest olid populaarsed hea konfiguratsiooniga Centrino mudelid ning kiiresti võeti omaks uued Intel Core 2 Duol põhinevad sülearvutid, mis tulid müüki kuu viimastel nädalatel," lisas Pikk.

Desknote'i turundusjuhi Argo Almanni arvates mõjutas turgu lisaks koolile ka aktiivse ärihooaja algus. "Desknote'i sülearvutite keskmine hind on septembriski tõusnud, mis viitab nõudlusele võimsamate mudelite järele," kirjeldas Almann turul toimuvat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing