Merko Ehitus: ootame meedialt vastutustunnet

Alar Lagus 06. oktoober 2006, 00:00

Eilne Äripäev heitis Merko Ehitusele ette, et ettevõte ei teavitanud ise meediat esimesena läbiotsimisest, ning väidab, et nii kahjustati aktsionäride huve.

Vaidleme kategooriliselt vastu. Aktsionäride huve kahjustas pahatahtlik infolekitamine. Kaitsepolitsei nõudel ei võinud Merko Ehitus läbiotsimise fakti avalikustada ning kuna see ei toimunud Merko Ehituse suhtes algatatud kriminaalasja raames, siis poleks see olnud ka mõistlik. Ettevõte reageeris võimaluste piires ning vastas ajakirjanike kõikidele küsimustele.

Äripäeva juhtkiri on oma olemuselt nii pahatahtlik ning kirjutatud ilmselgelt enne, kui avanes terviklikum pilt, et sellele reageerida ei oskagi. Ajakirjandus on võtnud endale Eestis väga suure rolli, lehelugejatena eeldaksime, et sellega kaasneks ka elementaarne vastutus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:19
Otsi:

Ava täpsem otsing