Täna langeb liisk Mart Laari ja Jaak Aaviksoo vahel

Annika Matson 09. oktoober 2006, 18:36

Täna selgub, kas Isamaa ja Res Publica
Liidu peaministrikandidaadiks saab Mart Laar või Jaak Aaviksoo.

Isamaaliidu avalike suhete juht Margus Tsahkna ütles Äripäevale, et eestseisus kogunes peaministri kandidaati valima kell 18. "Tunniga peaks selgeks saama, kas suudame peaministrikandidaadi täna ära valida," lisas ta.

Neli ühendpartei Res Publica poolsesse tiiba kuuluvat poliitikut Ene Ergma, Siim-Valmar Kiisler, Marko Mihkelson ja Tõnis Palts tegid täna Isamaa ja Res Publica volikogule avalduse, milles toetavad Laari kandidatuuri partei peaministrikandidaadi kohale.

Ühendpartei eestseisuse valiku peab oktoobri teises pooles kinnitama kogunev erakonna volikogu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2006, 21:35
Otsi:

Ava täpsem otsing