Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Remonttööd muutuvad kulukaks

Tiina Shein 16. oktoober 2006, 00:00

Kinnisvaras on täna hinnatõusu kindlaks mootoriks maahindade ja ehitushindade kiire kasv.

Ehitustööde hinnad mõjutavad korterite hindu, kuid see puudutab rohkem uusi arendusprojekte. Praegu on renoveerimata korterite nõudlus kindlasti kordades suurem kui pakkumine, otsitakse kortereid heas asukohas ja huvitava arhitektuuriga majades. Hinnavahe renoveeritud ja renoveerimata korterite vahel on väike. Soovitada, et kumba on mõistlik või kasulik osta, on väga raske. See sõltub ostjast, tema võimalustest ja vajadustest. Tänane trend näitab, et ostjad tahavad kas täiesti uut või värskelt renoveeritud korterit, kuhu kohe elama asuda või vastupidi, täisremonti vajavat korterit, mida oma stiilis renoveerida. Renoveerimata korteri maksumus koos sinna investeeritud ehitus- ja siseviimistlustöödega ei tule odavam, kuid selle kompenseerib korteri isikupära ja kvaliteet.

Üldjuhul ei tasuks korteris ette võtta kulukaid remonttöid, eriti sellisel juhul, kui korter remonditakse spetsiaalselt müügi jaoks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing