Politsei avalikustas Kalev Kure tapjate näod

18. oktoober 2006, 07:52

Keskkriminaalpolitsei avalikustas Kalev
Kure palgamõrvas kahtlustatavate meeste fotorobotid, teatas Postimees.

Keskkriminaalpolitsei saatis eile kõigile meediakanalitele teate, paludes avaldada kahe isikuvastase kuriteoga seotud tunnistaja pildid. Kuigi abipalves pole mainitud, mis kuritegu võisid tagaotsitavad pealt näha, oli selles ilmselge viide allilmajuht Kure tapmisele, kirjutab Postimees.

Nimelt otsitakse inimesi, kes nägid piltidel kujutatud mehi eelmise aasta 16. novembril Pirita linnaosavalitsuse läheduses ja Lükati tee piirkonnas. Sama päeva õhtul lasti oma Lükati tee eramu juures maha eestikeelse allilma toonane väidetav liider Kurg.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Gerrit Mäesalu sõnul ei saa ta tunnistajate otsimise ja Kure tapmise seost kinnitada. «Kuupäevad ja asukoht viitavad sellele asjaolule, kuid sellist seost kinnitada ma ei saa,» märkis ta.

Postimehe andmetel ei otsi keskkriminaalpolitsei kahe fotodel kujutatud mehe näol aga lihtsalt tunnistajaid, kes sattusid Pirita kanti jalutama, vaid kahtlustab neid otseselt Kure tapmisega.

Esimene otsitav isik on 25–30 aasta vanune, pikemat kasvu, sportliku kehaehituse ja tumedate juustega mees. Teine mees on vanuses 25–30 aastat, keskmist kasvu, sportliku kehaehituse ja heledate juustega.

Kõigil, kes nägid eeltoodud kirjeldusele ning fotorobotile sarnaseid isikuid, palutakse ühendust võtta keskkriminaalpolitsei numbritel 517 3757 või 612 3810. Vajadusel tagatakse anonüümsus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. October 2006, 07:52
Otsi:

Ava täpsem otsing