Mustkunst firmaüritusel

Triin Raestik 19. oktoober 2006, 00:00

Ühised töövälised ettevõtmised annavad võimaluse töökaaslasi sootuks uue vaatevinkli kaudu näha. See laseb edaspidi lahedamalt suhelda ja kui oled kord kolleegi töisest õhkkonnast erinevas rollis, päris tema endana näinud, aitab see tööalaseltki paremini teineteisemõistmisele jõuda.

Firmapeo ühe kaasautori sõnul võib kolleegi töisest rollist väljumine olla sama rabav nagu mustkunst, jänese välja võtmine kübarast, kohast, kus midagi sellist enne ei olnud.

Firmaüritusel võid avastada, et seni pedantse kuulsusega ülemus või arrogantsena tundunud kolleeg võib tegelikult olla meeldiv vestluspartner, kellega saab mõnusalt rääkida muustki kui projekti tähtaegadest.

Hea meel on tõdeda, et lisaks tavapärastele pidudele võetakse Eesti firmades aina enam koos ette ka tervislikumaid aktsioone. Käiakse seltsis jooksu- ja suusaretkedel, matkamas või pallimänge nautimas.

Südant soojendavad avastused ja mälestused kolleegide seltsis lõbusalt veedetud ajast ei unune paari päevaga, vaid liidavad pikemaks ajaks.

Seega - tööasjad peab küll aetud saama, kuid unustada ei tohiks ka kolleegidega vabamas õhkkonnas veedetud mustkunsti meenutavate hetkede tähtsust!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:21
Otsi:

Ava täpsem otsing