Monarh kui roheliste saadik

Ain Alvela 23. oktoober 2006, 00:00

Läinud neljapäeva pärastlõunal taksoga mööda Pärnu maanteed kesklinna poole sõites ütles sohver, kui pika sujuva sõidu järel Vabaduse väljakul korraks foori taga peatuma pidi, et nii vähe autosid näeb Tallinnas vaid südaöösel.

Tõsi, mis tõsi - Briti saartelt saabunud kroonitud vanainimesel ja furooril läks korda linnatänavad tulemuslikumalt sõidukitest puhastada, kui on mistahes kampaania korras läbiviidud autovaba päev seda siiani suutnud. Vaatamata sellele, et monarhi saabumisega pöörati pea peale ka meie igapäevane elurütm ja laristati räigelt maksumaksja raha, on tulemus ikkagi positiivne - hingatava olluse kontsentratsioon atmosfääris suurenes tuntavalt. Siit moraal: maailma kroonitud päid tasub Maarjamaale sagedamini kutsuda - olgugi isevalitsejad, on nad tänapäeval üldiselt lepliku meelega ja vaevalt meid paljaks söövad. Samas saab ka jalakäija ennast veidigi peremehena tunda.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:21
Otsi:

Ava täpsem otsing