Pink tuleb ja rokib täiega

Mari Hiiemäe 27. oktoober 2006, 00:00

"Pink on tuntud oma julge ja raju oleku ja käitumise poolest nii laval kui ka eraelus," ütleb Pinki Eesti kontserdi pressiesindaja Ingrid Peek ning teatab, et oma seekordse tuuri "I'm Not Dead" show'd on lauljatar ise nimetanud seni korraldatutest kõige võimsamaks. "Pink rokib täiega selle sõna otseses mõttes," ütleb Peek.

Nagu Pinki puhul ikka, on ka seekordsest esinemisest kujundatud suurejooneline ning julge lava-show, mis pakub tõelist vaatemängu rabavate kostüümide ja dekoratsioonidega.

Pink möllab mõnuga nii lauldes kui ka tantsides - on ta ju tegelenud tantsu ja akrobaatikaga juba lapsest saadik. Nii lendabki ta mõnes numbris rippuvatel kangastel lae alla, siis jälle ilmub täiesti uues ning omapärases kostüümis kusagilt mujalt lavale, saatjaks terve tantsutrupp.

Pink kirjutab oma muusika reeglina ise ning kannab palad ka ise ette.

Tema lood pole niisama ilutsemine, neis on sisu ja sügavust. Vokaalne võimekus, haaravad meloodiad ning esinemise vaatemängulisus teevad Pinkist meeldejääva tähe. Pinki populaarsus on kajastunud ilmekalt ka maailma muusikaauhindade jagamistel ning edetabelites. Tema rumalaid beibesid pilav muusikavideo "Stupid Girls" annab aimu sellest, mis kuulajaid-vaatajaid Pinki muusikas õigupoolest köidab.

"Ta pole tavapärane pop-blondiin, keda produtsent nagu plastiliini voolib, ta on särav ja loov isiksus," annab lauljatarile hinnangu Ingrid Peek. Nimetatud video teenis muide ka tänavuse MTV Video Music Awardsi parima popvideo auhinna.

Pinki muusikakäsitlus on muutunud aja kulgedes küpsemaks ja ka rokilikumaks. Lauljatari iga järgnev album leiab aina enam tunnustust kriitikutelt, rääkimata fännidest, kelle arv kasvab iga singli ilmudes.

Pinki maailmaturnee kavas on uue menuka albumi "I'm Not Dead" lood, millest esimesed kolm singlit on juba pikemat aega edetabelite tipus olnud, kuid samuti kuuleb kontserdil ka varasemate albumite hitte.

Tallinna kontserdi juhatab sisse Rootsist pärit synth-pop-bänd Kamera, kelle esinemisi seostatakse samuti meeldejäävate lava-show'dega.

"Kontserdi üldine meeleolu on rabav, kaasakiskuv, reibas, tantsuline, rokkiv ja väga positiivne," tutvustab Ingrid Peek.

Kontsert algab teisipäeval Saku Suurhallis kell 19.30. Uksed avatakse kell 18.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:42
Otsi:

Ava täpsem otsing