Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Saaremaale sõidab tormi tõttu mõni laev

Kadi Heinsalu 27. oktoober 2006, 10:03

Tugev tuul häirib laevaliiklust Lääne-Eesti
saarte ja mandri vahel, Kuivastust ja Virtsust jäid ära 8.00 ja 9.00 väljuma
pidanud reisid. Osa reise siiski toimub.

Väinamere Liinide infojuhi Anne Saare sõnul toimib liiklus hetkel tõrgeteta Rohuküla-Heltermaa liinil, samuti väljus hommikune reis Sõrust Triigi sadamasse. "Küll aga ei toimu tugeva tuule tõttu Sõru - Triigi lõunast reisi ja laev jääb Triigi sadamasse," ütles Saar. Tema sõnul annab ettevõte operatiivselt infot. "Palume saartele ja saartelt mandrile reisivatel inimestel arvestada teatud muudatustega graafikus," ütles infojuht.

Parvlaevaühendus ei ole täielikult katkenud, vaid häiritud. Mõningad reisid jäävad ära, kuid osaliselt siiski toimuvad.

Virtsust väljus laev kell 10, samuti toimub kell 12 järgmine reis. Kuivastu sadamast väljub järgmine reis kell 11. "Edasise osas kahjuks täpset infot veel anda ei saa, kohe kui uut selgub, anname teada," öeldi laevakompaniist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2006, 15:33
Otsi:

Ava täpsem otsing