Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Enn Pant: Tallink on kasvanud suurimaks ettevõtteks Eestis

Annika Matson 30. oktoober 2006, 12:04

Tallink Grupi juhatuse esimees ja üks
suuromanikke Enn Pant, ütles firma börsiteates, et Tallink on 21 laevaga
ning 7 liiniga kasvanud suurimaks laevafirmaks regioonis ning
ka suurimaks ettevõtteks Eestis.

"Strateegia, mida oleme aastate jooksul järginud on toonud hea tulemuse. Lõppenud majandusaastal ulatusid Tallinkii investeeringud ligikaudu ühe miljardi euroni ning usume, et ka need investeeringud toovad kaasa hea tootlikkuse järgnevatel aastatel. Ettevõtte aktsiaemissioon ja börsil noteerimine 2005. a detsembris, Silja Line'i, Superfast laevade ning Galaxy ostmine on olulised sündmused ettevõtte arengus. Siinkohal sooviksin tänada kõiki meie aktsionäre, kes lisasid täiendavalt rohkem kui 240 miljonit eurot omakapitali ettevõtte tegevuse toetamiseks. Loodan, et lõppenud majandusaasta tulemus õigustab aktsionäride ootusi," kommenteeris tulemusi Pant.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2006, 11:57
Otsi:

Ava täpsem otsing