Maksuamet sai ümbrikupalkade kontrolli kaudu 9,4 miljonit krooni

31. oktoober 2006, 10:50

2006. a 9 kuuga viis maksuamet läbi 74
ümbrikupalga reidi ja lõpetas 96 ümbrikupalga juhtumi kontrolli, mille
tulemusena esitati parandusdeklaratsioone ning määrati täiendavaid makse
kogusummas 9,4 miljonit krooni.

Läbiviidud ümbrikupalga reidid lõppesid 3/4 juhtudest kliendipoolese maksudeklaratsiooni korrigeerimisega. Valdavalt on ümbrikupalga reidid läbi viidud teenindussektoris tegutsevates äriühingutes, teatas maksu- ja tolliamet. Lisaks on kontrollitud ka ehituse, metsanduse, kalanduse ja tööjõu rentimisega tegelevaid ettevõtteid.

Maksu- ja tolliamet viis käeoleva aasta 9 kuuga läbi 1562 maksukontrolli ning määras kokku üle 352 miljoni krooni täiendavalt tasumisele kuuluvaid makse. Vabatahtlikult, ilma maksuotsuseta, parandasid kontrollitavad isikud maksudeklaratsioone ligi 150 miljoni krooni ulatuses, arvuliselt korrigeeriti maksukohustusi klientide poolt 4/5 juhtudel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2006, 10:51
Otsi:

Ava täpsem otsing