Esmaspäev 23. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Palve Tarmo 'Rakett' Leinatamme valijatele

Raimo Ülavere 01. november 2006, 00:00

"Ma pole kohustatud vastama," teatas reedeses Äripäevas Riigikogu liige Tarmo Leinatamm. Nimelt oli dirigendist rahvaesindaja autoga sõites ületanud Figarot ennast - Tarmo "Rakett" Leinatamme bensiinitšekkide järgi tankis ta sõiduautosse korraga 122 liitrit bensiini ja kihutas Tallinnas nelja tunni jooksul ringi kiirusega 300 kilomeetrit tunnis. Võimas!

Kes meist ei tahaks eirata gravitatsiooni, purustada müüte auto tehniliste andmete paikapidavusest jne? Paraku nõustus Leinatamm sellest rääkima ainult oma valijatega. Head Leinatamme valijad, olge nii kenad, saatke talle e-kiri aadressil tarmo.leinatamm@riigikogu.ee ja küsige. Ning saatke vastus ka mulle, et saaksime seda Äripäeva lugejatega jagada.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:22
Otsi:

Ava täpsem otsing