Savisaar kihlub, olgem mõistvad

Kertu Ruus 02. november 2006, 00:00

Kihlumise aeg on kaunis. Siis öeldakse teineteisele palju ilusaid sõnu: "Sinuga olen igavesti õnnelik!", "Meil tulevad kõige ilusamad lapsed maailmas!", "Kui vanaks saame, hakkame mere ääres lambaid kasvatama."

Neid asju on tore kuulda ja öelda, aga õnneks võtavad vähesed täiskasvanud inimesed neid lubadusi tõsiselt.

Miks ei võiks me siis olla ka valimiskampaania - valijatega kihlumise aja - suhtes pisut leplikumad? Edgar Savisaarele, näe, meeldib rääkida, et Eesti palk peaks kindlasti mõne aastaga nii- ja naapalju tõusma. Loosungid nagu "Igaühele 25 000 krooni kuus!" või "Eesti palk Soome tasemele!" kõlavad ju lootusrikkale kõrvale sama ilusti kui lubadused kooseluõnnest. Ärgem lihtsalt võtkem neid nii hirmus tõsiselt ja mõistkem, et seda ei tee ka majandusminister ise.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:23
Otsi:

Ava täpsem otsing