Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Erki Aavik on laupäevani vahi all

Kadi Heinsalu 03. november 2006, 07:32

Politsei pidas neljapäeval 48 tunniks kinni
Werol Tehaste eksjuhi Erki Aaviku, keda kahtlustatakse ametiseisundi
kuritarvitamises ning ettevõttest raha väljakantimises, kirjutab Postimees.


Aavik käis neljapäeval esimest korda politseis ülekuulamisel, kus ta vähemalt kaheks ööpäevaks vahistati.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri Marge Püssi sõnul käis ülekuulamine õhtuni, nii et ta ei osanud ajalehe trükkimineku ajaks veel öelda, kas taotletakse mehe kuueks kuuks vahi alla võtmist või mitte.

Aavikule esitati ülekuulamisel kaks kahtlustust. Neist esimene puudutab firmast raha väljakantimist ja hilisemat püüet seda legaliseerida. Väidetavalt kanti Aaviku osalusel firmast üle miljoni krooni ühele Läti pangaarvele.

Arve avas Tõnu Jaanimets, Weroli kunagine kommertsdirektor, kellele on juba kahtlustus esitatud. Toona põhjendati ülekannet kui firma ettemaksu Venemaal asuvale partnerile Tetra Invest, kes ei teadnud aga saabuvast rahalaevast midagi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2006, 07:31
Otsi:

Ava täpsem otsing