Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kadaka elurajoon neelab üle miljardi krooni

06. november 2006, 08:29

Mustamäe linnaossa endise Kadaka aiandi
alale kerkib paarikümnest korterelamust ja mitmest ärihoonest koosnev elurajoon,
mis peaks arendajate plaanide kohaselt lõplikult valmima kuue aastaga.

Eelmisel nädalal kehtestas Tallinna linnavalitsus Kadaka tee, Mustamäe tee ja Tammsaare tee vahele jäävale 23,7 hektari suurusele alale detailplaneeringu, mille kohaselt ehitatakse praeguste plekkangaaride asemele ärihooned ja tornelamud.

NCC Ehituse elamuehituse arendusdirektori Priit Aeru sõnul on kuue aasta peale tehtud äriplaani täpset maksumust praegu raske öelda, kuid kindlasti neelab ehitus üle miljardi krooni.

Koos NCC Ehitusega piirkonna arendusega tegeleva Kadaka Aiandi AS-i juhataja Andrus Egeli kinnitusel tulevad Mustika keskuse juurde jäävale endiste kasvuhoonete alale põhiliselt tornelamud, kuid Kadaka tee äärde planeeritakse äritsooni. “Kuna linnavalitsus kinnitas detailplaneeringu alles eelmisel nädalal, käib hetkel projekteerimine ning ehitust saame alustada tõenäoliselt järgmise aasta alguses,” ütles Egel.

Elamispindu puudutav projekt on jagatud kümnesse etappi, mida hakatakse järk-järgult ellu viima. “Kogu alale ehitatakse laias laastus 1500 uut korterit, millest meile kuulub umbes 1100. Samas on ka teistele omanikele kuuluvaid väiksemaid krunte,” selgitas Aer.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2006, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing