Hardo Pajula: majanduskrahhi oodata ei ole

07. november 2006, 13:27

Hansabank Markets avaldas hoiatava
prognoosi, et tööjõupuudus ei leevendu ka lähiaastatel ning see võib majanduse
kasvu oluliselt pidurdada. Ühispanga ökonomisti Hardo Pajula sõnul on see 50
protsendi ulatuses tõenäoline.

" Kindlasti on see võimalik ja reaalne. Kui vaadata seda küsimust lähima kahe aasta lõikes, siis on see tõenäosus 50 protsenti või isegi veidi vähem. Seda on nii suht raske öelda. Majanduskrahhi oodata siiski ei ole, selle tõenäosus on väike," kommenteeris SEB Ühispanga raha- ja kapitaliturgude divisjoni ökonomist Hardo Pajula Hansabank Marketsi prognoosi, mis hoiatab olulise majanduskasvu pidurdumise eest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. November 2006, 13:35
Otsi:

Ava täpsem otsing