Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pool Eesti valitsust on välismaal komandeeringus

08. november 2006, 08:15

Pool Eesti valitsusest on korraga välismaal
komandeeringus, vaid peaminister ja kuus kabinetiliiget on kodumaal, kirjutas SL
Õhtuleht.

Kaitseminister Jürgen Ligi sõitis eile Oslosse Põhjala-Balti kaitseministrite kohtumisele. Välisminister Urmas Paet on delegatsiooniga Iraagis. Majandus- ja kommunikatsiooniminister Edgar Savisaar on kolmapäevani Iisraelis, kus ta osaleb sealse peaministri konverentsil, kohtub sideminister Arial Attiase ja ekspordiinstituudi peadirektori Ihiel Asiaga.

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo on tänaseni Balti riikide ja Põhjamaade põllumajanduse, metsanduse, toiduohutuse ning kalanduse küsimustega tegelevate ministrite kohtumisel Norras Javnakeris. Rahandusminister Aivar Sõerd viibib Brüsselis majandus- ja rahandusküsimuste nõukogu koosolekul. Sotsiaalminister Jaak Aab on Brüsselis Euroopa Liidu tööhõive, sotsiaalpoliitika, tervise- ja tarbijakaitseküsimuste nõukogu erakorralisel istungil. Justiitsminister Rein Lang viibib tänasest Moskvas, kus võtab osa Euroopa Nõukogu konverentsist «Kriminaalõiguse alase koostöö parendamine Euroopas».

Eestis on peale peaminister Andrus Ansipi veel siseministrid Kalle Laanet ja Jaan Õunapuu, rahvastikuminister Paul-Eerik Rummo, keskkonnaminister Rein Randver, haridusminister Mailis Reps ja kultuuriminister Raivo Palmaru.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2006, 08:15
Otsi:

Ava täpsem otsing