Laupäev 29. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nädala päike

ÄP 10. november 2006, 00:00

Sel nädalal jätkus Tallinna börsil ülimalt positiivne meeleolu. Mitmed ettevõtted teatasid headest majandustulemustest, aktsiate hinnad kerkisid uutele rekordtasemetele. Pole ka ime, sest Eesti Panga hinnangul on Eesti saavutanud majandusliku aktiivsuse kõrgpunkti. Pilvisemaks kisub börsil tõenäoliselt alles pärast seda, kui hoiatused majanduskasvu pidurdumisest leiavad ka kinnitust.

Ehitusbuum on pannud mitmed investorid investeerima betoonitootmisesse. See on hea, sest aitab defitsiiti vähendada ja hinnatõusu pidurdada. Ehitusturu languse korral satuvad aga tõenäoliselt mitmed vastsed betoonitootjad äikese rubriiki.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing